Smart Balance Wheels

Smart Balance Wheels

Smart Balance Wheels

De smart balance wheels, zijn de nieuwste rage! Sterren als Memphis Depay, Nicki minaj, Chris Brown, Justin bieber en vele andere beroemdheden hebben er allemaal al één. Maar hoe werken die prachtige smart balance wheels nu precies en waar moet u op letten? Wij van Smartbalancewheelkopen.nl hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet!

FAQ Smart Balance Wheels

Hoe zet ik mijn Smart Balance Wheels aan?

De aanknop bevindt zich direct naast het oplaadpunt van de smart balance wheels. Deze dient u in te drukken totdat u een piep hoort.

Hoe kan ik op de Smart Balance Wheels stappen?

  1. Plaats de Smart Balance Wheel op een gelijk terrein
  2. Zet de Smart Balance Wheel aan en wees ervan verzekerd dat het batterijlicht groen kleurt.
  3. Zet uw dominante voet vooruit en plaats het subtiel op de Smart Balance Wheel
  4. Stabiliseer de Smart Balance Wheel door de juiste balans te vinden met uw dominante voet.
  5. Wanneer u de Smart Balance Wheel heeft gestabiliseerd, dient u uw gewicht te plaatsen naar uw dominante voet vervolgens brengt u snel uw andere voet op de Smart Balance Wheel.
  6. Stabiliseer uzelf.

Hoe kan ik van de Smart Balance Wheels af stappen?

  1. Breng de Smart Balance Wheel tot een volledige stop
  2. Gebruik uw dominante voet, buig uw voet licht naar beneden om te voorkomen dat het Smart Balance Wheel terug beweegt.
  3. Stap snel terug met uw dominante voet en plaats uw voet op de grond.
  4. Wanneer uw voet stabiel heeft geplaatst op de grond dan kunt u uw dominante voet ook van de Smart Balance Wheel halen. U zult nu veilig op de grond staan.

Hoe rijd ik op de Smart Balance Wheels?

Vooruitrijden – Leun vooruit op beide platforms en wijs uw voeten naar beneden om de Smart Balance Wheels te instrueren om vooruit te bewegen.

Achteruitrijden – Leun achteruit op beide platforms en wijs uw hakken achterwaarts om de Smart Balance Wheel te instrueren om achteruit te bewegen.

Naar rechts sturen –  Wijs uw linker tenen naar beneden, zodat dit platform naar voren gaat, om zo te instrueren dat de Smart Balance Wheel naar rechts gaat.

Naar links sturen –  Wijs uw rechter tenen naar beneden, zodat dit platform naar voren gaat, om zo te instrueren dat de Smart Balance Wheel naar links gaat.

smart-balance-wheels

Wat zijn de veiligheidsvoorschriften?

Voor uw veiligheid is allereerst raadzaam om uw te beschermen met een helm, elleboog bescherming, knie bescherming etc. wanneer u rijd op de Smart Balance Wheels.
Draag comfortabele kleren en sportschoenen met een gesloten teen. Uw kleren moeten niet loshangen zodat voorkomen kan worden dat er iets tussen de wielen komt.

Versnellen en remmen op de Smart Balance Wheel dient altijd te gebeuren op een gematigde snelheid. Indien u dit te snel doet kan dit resulteren in balansverlies en potentieel letsel.

Voorkom scherpe bochten op hoge snelheid, dit kan er voor zorgen dat u de balans verliest. Kijk ook altijd uit voor losse objecten, barsten, bobbels of ander gevaarlijk terrein.

smart-balance-wheels-beweging

Waar moet ik op letten voor het gebruik van de batterij van de Smart Balance Wheel?

Rijd nooit op de Smart Balance Wheel indien het batterij level lager is dan 10%. Het board zal ook waarschuwen met een pieptoon, om aan te geven dat board opgeladen dient te worden. Mocht u het Smart Balance Board een tijdje niet gebruiken zorg dan dat u de accu vol oplaadt voordat u het board opbergt. Ook is het aan te raden om het board om de 60 dagen op te laden.

Hoe zit het me de garantie?

Smartbalancewheelkopen.nl geeft een jaar garantie op alle onze producten!

Wat is de maximale snelheid en afstand die er gereden kan worden?

De Smart Balance Wheel kan max 12 kilometer per uur. De afstand die met de Smart Balance Wheel gereden kan worden is 20 kilometer. Dit hangt uiteraard wel af van de snelheid en het aantal wendingen.

Wat is het minimale en maximale gewicht wat op de Smart Balance Wheels kunnen?

Het maximale gewicht is 100kg en het minimale gewicht is 20kg